Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΝΔ. Η κοινωνία στην πολιτική.

Η ΝΔ πρέπει να καλέσει την κοινωνία σε συμμετοχή.


Σήμερα θα ληφθεί η μεγάλη απόφαση για το μέλλον της Νέας Δημοκρατίας.
Σήμερα καλείται η μέχρι τώρα υπερσυντηρητική αυτή παράταξη να αποφασίσει αν θα απογαλακτιστεί από πολιτικές συνήθειες, άχρωμο λόγο, μηχανισμούς και την οικογενειοκρατία του παρελθόντος.
Πέρα από τα μέχρι τώρα γνωστά, που έχει πει και έχει πράξει ο Αντώνης Σαμαράς, εμείς περιμένουμε και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις, τόσο προς ακόμα πιο μεγάλο εκδημοκρατισμό του κόμματος, όσο και προς τον εκδημοκρατισμό του πολιτικού συστήματος.
Το μήνυμα που περιμένει να ακούσει σήμερα.....
η ελληνική κοινωνία δεν είναι ότι οι άνθρωποι της Νέας Δημοκρατίας είναι οι καλύτεροι και πρέπει να τους εμπιστευτούμε.
Αυτό που περιμένει να ακούσει η ελληνική κοινωνία από τον Αντώνη Σαμαρά, είναι ένα κάλεσμα της ίδιας της κοινωνίας για σήκωμα από τον καναπέ και συμμετοχή στη διακυβέρνηση της χώρας.
Πρέπει η Νέα Δημοκρατία να πει στην ελληνική κοινωνία ότι κανείς δεν είναι σωτήρας, ούτε έχει το μαγικό ραβδί, αλλά ότι θα πρέπει οι ίδιοι οι πολίτες να μπούνε πλέον στη διακυβέρνηση της χώρας.
Αν η Νέα Δημοκρατία δεν καλέσει την ελληνική κοινωνία για συμμετοχή στην πολιτική, αλλά προσπαθήσει να πείσει ότι η ίδια και μόνο κατέχει τη μαγική λύση, θα έχει αποτύχει πριν καν αρχίσει.

ΥΓ.  Αυτό εδώ το blog, θα είναι εκεί, όπως ήταν τόσο στις εκλογές της ΟΝΝΕΔ, όσο και στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, για να σας μεταφέρει από πρώτο χέρι τα γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: