Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Εθνική Ελλάδας. Ελάτε πίσω για διακοπές.

Εθνική Ελλάδος. Που πας ρε Καραμήτρο;;


Μέχρι κείνο το απίστευτο που συνέβη το 2004, με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου από την Εθνική Ελλάδας, δεν είχαμε καμία απολύτως απαίτηση για αποτελέσματα από την ομάδα αυτή. Μην ξεχνάμε ότι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μεταξύ εθνικών ομάδων, είναι το ισχυρότερο στο κόσμο, αφού αν εξαιρέσουμε Βραζιλία και Αργεντινή, όλες οι υπόλοιπες ισχυρές εθνικές ομάδες του πλανήτη αγωνίζονται στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
Μέχρι λοιπόν αυτόν τον άθλο,....
ακόμα και να πάει η Εθνική στο Μουντιάλ θα ήταν για μας ικανοποίηση. Αν μάλιστα κέρδιζε και ένα βαθμό θα ήταν για μας άθλος.  
Όμως, μετά από αυτό που κατάφερε η Εθνική Ελλάδος το 2004, στο ισχυρότερο (μετά το μουντιάλ) τουρνουά του πλανήτη, οι απαιτήσεις όλων ανέβηκαν κατακόρυφα και αυτό δεν το έχουν μάλλον αντιληφθεί οι παράγοντες της Εθνικής. Η Εθνική είναι πλέον υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων να δίνει συνεχώς εξετάσεις και να βρίσκεται συνεχώς στο μικροσκόπιο τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων φιλάθλων.
Επομένως, θα πρέπει να αντιληφθούν τόσο οι παίχτες που καλούνται σ’ αυτήν την πασίγνωστη σε όλο τον κόσμο πλέον Εθνική, όσο και η τεχνική της ηγεσία και οι λοιποί παράγοντες, ότι δεν έχουν πλέον το δικαίωμα να κάνουν εμφανίσεις σαν κι’ αυτή που έκαναν χθες με την Ν. Κορέα.Αυτό απλά απαγορεύεται και όσοι δεν το έχουν αντιληφθεί να πάνε στα σπίτια τους, αφού πρώτα ζητήσουν και μία συγνώμη.
Δεν μπορεί να συνεχίσει η Εθνική Ελλάδος να αποτελεί το σάκο του μπόξ πάνω στον οποίο θα εκπαιδεύονται και θα ξεχαρμανιάζουν όλοι οι υπόλοιποι από Αλβανούς μέχρι Κορεάτες. Δεν μπορεί να συνεχίζει η Εθνική Ελλάδος να εξευτελίζεται διεθνώς.
Θα πρέπει να αντιληφθεί τόσο η τεχνική ηγεσία, που επιμένει να χρησιμοποιεί παίχτες που δεν παίζουν ακόμα και στις ομάδες τους ή που δεν αξίζουν να είναι καν στις ομάδες τους,  όσο και οι παίχτες, ότι όταν μπαίνουν στο γήπεδο εκπροσωπούν την ίδια την Ελλάδα και θα πρέπει να παίζουν μπάλα. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίσουν ή θα ηττηθούν, σημασία έχει να δείξουν σε όλο τον κόσμο ότι ξέρουν να παίζουν μπάλα και ότι αυτό που συνέβη το 2004 το κέρδισαν και δεν τους δόθηκε.
Όμως ξέρουν αλήθεια να παίζουν μπάλα;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια: