Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Πάλι διαφωνεί η κ. Μπακογιάννη...



Διαφορετική αντιλαμβάνεται ο κόσμος τη θέση της κ. Μπακογιάννη για το ΔΝΤ.


Ο Αντώνης Σαμαράς δηλώνει συνεχώς και το ίδιο δήλωσε και στο 2ο Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, για την οικονομία, που έγινε στο Ναύπλιο, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι κάθετα αντίθετη και διαφωνεί με την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και στην εξαθλίωση του λαού.
Ενώ λοιπόν αυτή η σαφής θέση είναι η επίσημη γραμμή του κόμματος, την οποία εκφράζει ο Πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, αντίθετα η κ. Μπακογιάννη.....
στην παρέμβασή της, από το βήμα του 2ου Προσυνεδρίου του κόμματος είπε κατά λέξη: «….Θεωρώ όμως ότι πρέπει κατηγορηματικά να πούμε ότι αυτός ο μηχανισμός είναι ένας μηχανισμός στήριξης για ένα χρονικό διάστημα…..».
Με τέτοιου είδους όμως τοποθετήσεις, έχουμε την αίσθηση ότι ο κόσμος μπερδεύεται και δεν ξέρει τι να πιστέψει. Αναρωτιέται και με το δίκιο του ο απλός πολίτης: «Τελικά η Νέα Δημοκρατία είναι κατηγορηματικά εναντίον του ΔΝΤ, ή λέει ναι για ένα χρονικό διάστημα;;».
Εμείς πάντως από αυτό εδώ το blog, είμαστε σε θέση να πούμε ότι φυσικά και είναι κάθετα αντίθετη η Νέα Δημοκρατία με την προσφυγή στο ΔΝΤ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: