Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Το μεγάλο λάθος της Νέας Δημοκρατίας.....

Το μεγάλο λάθος της Νέας Δημοκρατίας.


Το μεγάλο λάθος που κάνει η Νέα Δημοκρατία και πρέπει να προσέξει είναι ότι πέφτει στην παγίδα και αντιπαρατίθεται με τον ΛΑΟΣ και τον κ. Καρατζαφέρη. Με αυτό τον τρόπο αναγάγει τον κ. Καρατζαφέρη σε ισοδύναμο συνομιλητή και τον διατηρεί στο κέντρο της επικαιρότητας.

Θα πρέπει να αντιληφθούν αμέσως στη Νέα Δημοκρατία ότι ο μεγάλος και μοναδικός αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου και όχι τα εξαπτέρυγά του. Θα πρέπει να αντιληφθούν ότι χωρίς Γ. Παπανδρέου, απλά το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί πάραυτα στα «εξ ών συνετέθη».  Αυτό εξάλλου το γνωρίζουν....
οι πάντες μέσα στο ΠΑΣΟΚ γι’ αυτό και εκτελούν χωρίς αντιρρήσεις κάθε επιθυμία του κ. Παπανδρέου, ακόμα και σε βάρος λαϊκών και εθνικών συμφερόντων. Έμβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι πάνω απ' όλα η εξουσία.

Το ΠΑΣΟΚ λοιπόν και τα ΜΜΕ που το στηρίζουν, τη δουλειά τους κάνουν και παίζουν προπαγανδιστικά παιχνίδια σε βάρος της εικόνας του Αντώνη Σαμαρά και της ενότητας στη Νέα Δημοκρατία, χρησιμοποιώντας τα εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ. Όμως η Νέα Δημοκρατία κάνει σοβαρότατο σφάλμα να μπαίνει σ’ αυτό το παιχνίδι και να συντηρεί στην επικαιρότητα, αναγορεύοντας σε ισάξιο συνομιλητή τον κ. Καρατζαφέρη, κάτι που ο τελευταίος το επιδιώκει με κάθε μέσο.

Ο κ. Καραμανλής το είχε λύσει το πρόβλημα αυτό λέγοντας τη φράση «δεν συνομιλώ με τα άκρα» και έτσι έμεινε ήσυχος από κάθε κ. Καρατζαφέρη. Θα μπορούσε λοιπόν και ο Αντώνης Σαμαράς να δηλώσει ότι δεν συνομιλεί με εξαπτέρυγα του ΠΑΣΟΚ, αλλά με το originalΠΑΣΟΚ ή ότι δεν συνομιλεί με κατοχικά εξαπτέρυγα και να τελειώσει το θέμα.

Αντί γι’ αυτό, για άλλη μια φορά, από το πρωϊ σήμερα και μετά τη δήλωση των κύκλων του κ. Καραμανλή ότι στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά, συνεχίζεται μια ανταλλαγή δηλώσεων, ακόμα μέχρι και αυτή τη στιγμή, μεταξύ ΛΑΟΣ και Νέας Δημοκρατίας, σκορπώντας χαμόγελα στους εμπνευστές του ΠΑΣΟΚ και αναγάγοντας τον ΛΑΟΣ και τον κ. Καρατζαφέρη σε ισάξιους συνομιλητές, προβάλλοντάς τους συνεχώς.

Αν συνεχιστεί το ίδιο και αύριο με οποιοδήποτε καινούργιο κόμμα ήθελε ιδρυθεί από το χώρο της Κεντροδεξιάς, τότε η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορέσει να σηκώσει ποτέ κεφάλι. 
Εκεί η απάντηση θα πρέπει να είναι ότι ο δημοκρατικός λαός της Κεντροδεξιάς παράταξης δεν έχει σχέση με κόμματα κληρονομικής δημοκρατίας, τα οποία παρήλθαν ανεπιστεπτί.
Πλην του ΠΑΣΟΚ βέβαια προς το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: